Суд покарав водія, який задавив дитину

10:25, 18 вересня 2017
Центральний районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід водієві вантажівки, який скоїв наїзд на шестирічну дитину.
Суд покарав водія, який задавив дитину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Дитина від отриманих травм померла на місці.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва Світлана Скрипченко обрала запобіжний захід 37 річному чоловікові, підозрюваному в скоєнні кримінального злочину за ч. 2 ст. 286 КК України.

Згідно з матеріалами клопотання про обрання запобіжного заходу 13 вересня поточного року підозрюваний, який не має документів на право керування транспортним засобом, з грубим порушенням вимог ПДР, рухаючись заднім ходом на автомобілі ЗІЛ в парковій зоні, де рух авто заборонено, скоїв наїзд на шестирічного хлопчика.

Від отриманих травм дитина загинула на місці події.

Прокурор клопотання підтримав, вказавши в якості ризику можливість останнього ховатися від слідства і суду, з урахуванням тяжкості покарання, яке загрожує підозрюваному в разі доведення провини.

Крім цього, він зазначив, що чоловіка в січні 2016-го позбавили права на керування транспортними засобами на півтора роки за вчинення адміністративного правопорушення по ст. 124 і ст. 130 КУпАП.

Підозрюваний свою вину визнав і розкаявся в скоєному.

Його захисник просив не обирати запобіжний захід, пов'язаний з триманням під вартою, оскільки підозрюваний має міцні соціальні зв'язки, є єдиним годувальником у родині.

При такому положенні, на думку захисника, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання зміг би забезпечити його належну процесуальну поведінку.

Підозрюваний також просив обрати йому більш м'який запобіжний захід.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідча суддя обрала підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 14 листопада 2017 року.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду