Для судів придбають 511 генераторів: ВРП погодила перерозподіл бюджетних видатків між судами та ДСА

10:39, 4 жовтня 2023
Також буде збільшено кошторисні призначення Київського апеляційного суду для забезпечення суду серверним обладнанням.
Для судів придбають 511 генераторів: ВРП погодила перерозподіл бюджетних видатків між судами та ДСА
Джерело фото: ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вища рада правосуддя під час засідання 3 жовтня погодила перерозподіл бюджетних видатків між судами та Державною судовою адміністрацією України. Рішення прийнято за результатом розгляду пропозицій ДСА.

Як розповіли у ВРП, перерозподіл видатків державного бюджету для судів, ДСА України та її територіальних управлінь запропоновано здійснити для закупівлі альтернативних джерел енергопостачання (511 одиниць) для забезпечення безперебійної роботи судів і виконання ними вимог законодавства стосовно проведення судових засідань, створення й забезпечення відповідних умов для осіб, які звертаються до суду, проведення робіт та придбання відповідного обладнання для підготовки приміщень судів до опалювального періоду 2023–2024 років та проведення першочергових аварійно-відновлювальних робіт у приміщеннях судів, у тому числі пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації на території України.

Також буде збільшено кошторисні призначення Київського апеляційного суду для забезпечення суду серверним обладнанням. Закупівля і встановлення обладнання для модернізації комплексної інформаційної системи суду дасть змогу вирішити низку завдань у процесі налагодження інтеграції АСЕД «Апеляція» (Автоматизована система електронного документообігу «Апеляція») з модулями ЄСІТС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Ганечко
    Олена Ганечко
    член Ради суддів України, суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Галина Мигаль
    Галина Мигаль
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • В'ячеслав Пєсков
    В'ячеслав Пєсков
    суддя Великої Палати Верховного Суду