Надавав фейкові пасажирські перевезення за кордон: судитимуть 20-річного хлопця

12:21, 27 липня 2022
Загалом зловмисник заволодів коштами в сумі 2500 грн.
Надавав фейкові пасажирські перевезення за кордон: судитимуть 20-річного хлопця
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 20-річного жителя Золотоніського району Черкаської обласної  за фактом вчинення шахрайських дій (ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190  КК України). Про це повідомила пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

«За даними слідства обвинувачений у лютому 2022 року, в умовах воєнного стану, з метою заволодіти шахрайським шляхом коштами громадян створив сторінку у месенджері «Telegram», де розмістив оголошення про здійснення пасажирських перевезень за кордон у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України та введенням воєнного стану.

Проте сам вказані послуги не надавав і не мав на меті їх надавати. Після отримання коштів від громадян, як попередньої оплати за послуги, обвинувачений не виходив на зв’язок. Загалом зловмисник заволодів коштами в сумі 2500 грн.

Обвинувальний акт скеровано до Чорнобаївського районного суду Черкаської області для розгляду по суті», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді