Зеленський вручив Костіну посвідчення Генерального прокурора

12:55, 28 липня 2022
Посвідчення Андрію Костіну Президент вручив 28 липня.
Зеленський вручив Костіну посвідчення Генерального прокурора
Джерело фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Андрія Костіна Генеральним прокурором.

Вручаючи Андрію Костіну посвідчення Генерального прокурора, Президент зазначив: «Український народ за всі ці роки пережив, побачив справді багато несправедливості – і тепер, і попередні покоління. Але саме зараз треба забезпечити суспільству життєво необхідну річ – справедливість».

Головними завданнями на сьогодні Глава держави назвав відновлення справедливості, відстоювання інтересів України, її суверенітету й територіальної цілісності.

«Тому, я вважаю, найголовніше завдання прокуратури – все ж таки притягнення до відповідальності всіх російських воєнних злочинців, які прийшли на нашу землю й зробили все те, що ми й наші діти, на жаль, знаємо в деталях», – сказав Володимир Зеленський.

Джерело фото: president.gov.ua

Андрій Костін зі свого боку наголосив, що жоден злочин, який скоїла країна-агресор, не залишиться безкарним.

«У виконанні поставлених вами, пане Президенте, першочергових завдань я сподіваюся на підтримку всієї прокурорської спільноти. Ми забезпечимо невідворотність покарання як у національних судах, так і на міжнародному рівні для кожного, хто скоїв воєнний злочин на нашій рідній землі», – зазначив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду