Обкрадали будинки мешканців Бучі: повідомлено про підозру ще 8 росіянам

22:21, 16 серпня 2022
Раніше було заочно повідомлено про підозру 10 окупантам.
Обкрадали будинки мешканців Бучі: повідомлено про підозру ще 8 росіянам
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Заочно повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни ще 8 військовослужбовцям РФ, які обкрадали будинки мешканців Бучі, передає Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, під час тимчасової окупації м. Буча Київської області військовослужбовці Росгвардії з 24 лютого по 31 березня 2022 року з метою особистої наживи грабували приватне майно місцевого населення. Військові «елітного» підрозділу РФ викрадали все, що залишали жителі Київщини, рятуючись від окупантів, від спідньої білизни та одягу до побутової техніки. Награбоване майно російські військові пересилали своїм родичам поштою з території білоруського міста Мозир.

«Наразі у кримінальному провадженні вже повідомлено про підозру 18 військовослужбовцям армії країни-агресора. Раніше було заочно повідомлено про підозру 10 окупантам, їх оголошено в міжнародний розшук», - зазначають у прокуратурі.

Раніше ми повідомляли, що прокуратура повідомила про підозру російському підполковнику та його підлеглим за катування цивільних в Бучі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області