Побиття школярки у Києві: слідчі поліції повідомили трьом неповнолітнім про підозру

12:30, 7 вересня 2022
Поліцейські встановили ще одну учасницю події.
Побиття школярки у Києві: слідчі поліції повідомили трьом неповнолітнім про підозру
Джерело фото: Нацполіція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відділ комунікації поліції Києва повідомляє, що кілька днів тому правоохоронці отримали повідомлення від чоловіка про те, що його доньку побили однокласниці, а згодом правоохоронці виявили й відеозапис даного конфлікту.

«За фактом хуліганства слідчі Дарницького управління поліції розпочали досудове розслідування та встановили двох киянок, які наносили тілесні ушкодження школярці», - кажуть у поліції.

Також у пресслужбі повідомили, що поліцейські встановили ще одну учасницю події.

«У ході проведення слідчих дій працівники поліції з’ясували, що до побиття неповнолітньої причетна ще одна дівчина. Відомо, що правопорушниця, 2005 року народження, також декілька разів вдарила потерпілу. Також відносно порушниці поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 175-1 - куріння тютюнових виробів у заборонених місцях та ст. 178 - розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді, Кодексу України про адміністративні правопорушення», - кажуть правоохоронці.

За погодженням із Дарницькою окружною прокуратурою слідчий Дарницького управління поліції повідомив трьом дівчатам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб.

Зазначається, що також поліцейські поспілкувались із батьками неповнолітніх та склали на них адміністративні матеріали за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей. Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області