Аеропорт «Львів» може першим відновити роботу за наявності гарантій безпеки, — Кубраков

17:20, 11 вересня 2022
Технічно для відновлення роботи аеропортів в Україні необхідно до двох тижнів, проте практично це можна зробити лише за гарантованої безпеки.
Аеропорт «Львів» може першим відновити роботу за наявності гарантій безпеки, — Кубраков
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мінінфраструктури розглядає аеропорт «Львів» як перший для відновлення роботи за наявності гарантій безпеки. Про це заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков, передає «Інтерфакс-Україна».

Він зазначив, що технічно для відновлення роботи аеропортів в Україні необхідно до двох тижнів, проте практично це можна зробити лише за гарантованої безпеки.

«Першим аеропортом ми розглядаємо Львівський аеропорт. Я сподіваюся, що, як це було з Чорноморською зерновою ініціативою, коли ми отримаємо гарантовану безпеку, гарантії насамперед від міжнародних партнерів, від ООН, ми розпочнемо, я сподіваюся», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, Кубраков наголосив, що основна перешкода для відновлення польотів цивільних суден - безпека, а не технічні питання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області