Комітет ВРУ рекомендує прийняти законопроект щодо поводження з пестицидами та агрохімікатами

19:26, 12 листопада 2022
Законопроектом вводиться вживана термінологія з європейського законодавства, запроваджуються вимоги щодо пакування та маркування пестицидів і агрохімікатів таким чином, щоб мінімізувати ймовірность їх помилкового прийняття за харчовий продукт.
Комітет ВРУ рекомендує прийняти законопроект щодо поводження з пестицидами та агрохімікатами
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

11 листопада відбулось засідання Комітету  з питань аграрної та земельної політики у режимі відеоконференції. За результатами розгляду питання порядку денного прийнято наступне рішення:

- Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до повторного другого читання до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами, реєстр. № 4558.

- Рекомендувати Верховній Раді прийняти зазначений законопроект у повторному другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, з необхідним техніко-юридичним доопрацюванням.

- Направити після завершення процедур, передбачених частиною другою статті 117 Регламенту Верховної Ради України, законопроект реєстр. № 4558 для проведення додаткової експертизи стосовно його відповідності міжнародно-правовим зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву Європейського Союзу до Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу та до Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, що також Раді рекомендують прийняти за основу законопроект щодо розширення кола об’єктів цивільних прав.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області