Двоє організаторів п’яних вечірок у Києві отримали підозру, ще шестеро – повістки

07:58, 2 лютого 2023
Є перші затримання зловмисників.
Двоє організаторів п’яних вечірок у Києві отримали підозру, ще шестеро – повістки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи про організацію п'яних вечірок, на яких молоді люди принижували дівчат. Про це повідомляє Суспільне.

Ще шість фігурантів отримали повістки до військкомату.

"Розпочато кримінальне провадження. Є перші затримання зловмисників. Процесуальні дії тривають. Насильству в Україні місця не буде", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що  в мережі з’явилися фото та відео група хлопців влаштовувала вечірки, куди запрошували дівчат, яким, ймовірно, підсипали снодійне з наркотичною дією в алкоголь. Після цього парубки знімали відео, де знущалися з напівпритомних дівчат.

Зазначимо, що Президент Володимир Зеленський подякував правоохоронцям за швидке реагування на п'яні вечірки, де молодики знущалися із дівчат. 

"І окремо хочу сьогодні подякувати працівникам Національної поліції України, які швидко відреагували на ганебні факти, про які стало відомо вчора... Факти знущань з дівчат. Розпочато кримінальне провадження. Є перші затримання зловмисників. Процесуальні дії тривають. Насильству в Україні місця не буде", — сказав він у зверненні 1 лютого.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд