Кияни за добу надіслали понад тисячу онлайн-скарг щодо укриттів, — Кличко

14:45, 3 червня 2023
За словами мера, майже половина скарг на те, що укриття зачинені, чверть - що перебувають у неналежному стані, ще чверть - що поблизу немає укриттів.
Кияни за добу надіслали понад тисячу онлайн-скарг щодо укриттів, — Кличко
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У додаток "Київ Цифровий" за добу надійшла понад тисяча скарг жителів столиці щодо укриттів, майже половина через закриті бомбосховища. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"За добу, після запуску в Києві Цифровому сервісу зворотнього звʼязку щодо стану укриттів, від киян отримано більше тисячі скарг. Із них: майже половина на те, що укриття зачинені, чверть - що перебувають у неналежному стані, ще чверть - що поблизу немає укриттів.

Київ Цифровий оперативно систематизує інформацію і передасть її вже до кінця цього дня в Департамент муніципальної безпеки, райдержадміністраціям міста, та іншим службам, що будуть залучені до перевірок і належного реагування", - розповів мер.

Нагадаємо, що 3 червня Віталій Кличко особисто перевіряв деякі укриття, на які отримали скарги від киян. 

Додамо, що у застосунку "Київ Цифровий" з’явилася офлайн-мапа укриттів. В оновленій версії з’явився офлайн-доступ до мап та розділу «Часті питання». А також можливість повідомити місто про зачинене або недоступне укриття. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки