«Король голий», — у ГУР не виключають можливості перевороту в рф

21:40, 3 червня 2023
Внаслідок успішних дій Сил безпеки та оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини, — Андрій Юсов.
«Король голий», — у ГУР не виключають можливості перевороту в рф
Фото: koordshtab.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кремль невдало намагається припинити дію повстанців в Бєлгородській області. Одним зі сценаріїв розвитку цієї ситуації всередині росії може стати заколот або військове протистояння. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє ГУР.

"Внаслідок успішних дій Сил безпеки та оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини", - сказав представник ГУР.

Юсов пояснив, що відповідний сценарій можуть також зумовити успішні дії повстанців, які борються за свої права на території так званої рф, адже, за його словами, операція добровольців "Російського добровольчого корпусу" і легіону "Свобода росії" досі триває.

"Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишились переважно пузаті "гаішники", - сказав представник воєнної розвідки України.

До того ж за словами Юсова, боротьба з озброєними повстанцями не входить до компетенції скликаних Путіним в межах плану “Едельвейс” до кордону “гібдд-шників”, що були здебільшого навчені бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з пенсіонерів:

"Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і “Градами” бомбити й нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ", - підсумував представник ГУР.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду