Громаді Києва повернуто комунальні приміщення на майже 70 млн гривень

18:04, 30 листопада 2023
Прокуратура в судовому порядку довела шахрайські дії та повернула територіальній громаді комунальні приміщення на майже 70 млн гривень.
Громаді Києва повернуто комунальні приміщення на майже 70 млн гривень
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прокурори у судовому порядку успішно повернули комунальні приміщення площею понад 900 квадратних метрів у власність територіальної громади міста Києва, що оцінюються майже у 70 мільйонів гривень, – повідомляє Київська міська прокуратура.

Нежитлова будівля, розташована на вулиці Ю. Шевельова, у 2017 році була незаконно переведена у власність фізичної особи через шахраївські дії за допомогою підроблених документів.

Реагуючи на цей випадок порушень, Дарницька окружна прокуратура міста Києва подала позов до суду, вимагаючи скасування рішень, що стосуються державної реєстрації права власності на цю нерухомість та повернення об'єкта у комунальну власність.

Після розгляду у трьох судових інстанціях позицію прокуратури підтримали, визнаючи правомірність її дій у цьому питанні.

Зараз Дарницька окружна прокуратура активно діє для забезпечення фактичного виконання судового рішення щодо повернення зазначеного об'єкта у власність територіальної громади міста Києва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва