У Києві затримали серійних квартирних крадіїв

13:08, 27 грудня 2023
Столичні поліцейські затримали групу серійників, які обкрадали квартири киян.
У Києві затримали серійних квартирних крадіїв
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліцейські столиці затримали двох чоловіків, які вчиняли крадіжки з квартир киян. Під час обшуків за адресами проживання зловмисників, правоохоронці вилучили різноманітні предмети, включаючи магнітні ключі, відмички, відеокамери, гроші у різних валютах, а також ювелірні вироби. Правоохоронців встановлюють причетність затриманих до шести фактів крадіжок із квартир столичних мешканців. Про це повідомляє поліція Києва.

Начальник столичної поліції зазначив що зловмисники попередньо обстежували об'єкти та вивчали режим житла потерпілих. Поліцейські виявили шість випадків крадіжок, до яких причетні затримані, та вилучили значну кількість різноманітних предметів під час обшуків.

Зловмисникам повідомлено про підозру за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка в особливо великих розмірах у період воєнного стану. Суд вирішив застосувати до них запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, а сама стаття передбачає позбавлення волі строком до восьми років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва