Контрабандисти поховали 5 тисяч пачок цигарок у вантажних потягах

21:47, 17 червня 2024
Українські митники знайшли тисячі пачок цигарок серед залізної руди на станції «Ізов».
Контрабандисти поховали 5 тисяч пачок цигарок у вантажних потягах
Джерело фото: Державна митна служба України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна митна служба України повідомила про виявлення значної партії контрабандних цигарок на залізничній станції «Ізов». Під час митного контролю у різних потягах було виявлено тисячі прихованих від митного контролю пачок цигарок марок Marshal та Compliment.

Контрабанду було досить винахідливо сховано серед тонн залізної руди, яка прямувала до Польщі у складі єдиного вантажу від відправника з Кривого Рогу. Всього було виявлено 500 блоків або 5 тисяч пачок цигарок.

За даними митників, повідомлення про правопорушення, що містить ознаки злочину, вже скеровано до правоохоронних органів з попередньою кваліфікацією за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Наразі розглядається питання щодо відкриття кримінального провадження.

Представники митної служби підкреслюють, що боротьба з контрабандою є одним із пріоритетних напрямів їхньої роботи та зазначають про готовність співпрацювати з правоохоронними органами для припинення незаконних поставок підакцизних товарів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду