На Одещині нетверезий водій легковика на смерть збив велосипедиста

07:18, 1 липня 2024
Від отриманих травм в результаті ДТП велосипедист загинув на місці.
На Одещині нетверезий водій легковика на смерть збив велосипедиста
Джерело фото: od.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На вулиці села Троїцьке сталася трагічна автопригода, в результаті якої загинув велосипедист. За попередніми даними поліції, 25-річний водій легкового автомобіля ВАЗ, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де врізався у 65-річного чоловіка на велосипеді. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

За інформацією з місця події, від отриманих травм велосипедист загинув на місці. Під час перевірки водія на стан сп'яніння результат алкотесту показав значно перевищену допустиму норму алкоголю в його організмі.

Наразі на місці аварії працюють співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Одеського районного управління поліції № 2. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286-1 Кримінального кодексу України, яка кваліфікує дії водія як порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд