АРМА оголошує про відбір управителя для суховантажного судна вартістю майже 109 млн гривень

13:35, 7 серпня 2024
Оцінкою було встановлено, що актив знаходиться в задовільному стані і може використовуватися, зокрема, як плавуче зерносховище для перевалки та зберігання сухих вантажів.
АРМА оголошує про відбір управителя для суховантажного судна вартістю майже 109 млн гривень
Джерело фото: АРМА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У АРМА оголосили про відбір управителя для побудованого в 2000 році суховантажного судна, що має 7 трюмів, вантажопідйомність яких складає 73 281 тонну дедвейту, а осадка становить 6,8 метра. Загальна довжина (LOA) складає 225 метрів, а ширина – 32,26 метра.

На підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва це вантажне судно було передано до АРМА для управління. Наразі актив пришвартовано в Одеській області.

Повідомляється, що АРМА провело огляд активу та за його результатами підготувало усю необхідну документацію для передачі активу на конкурс.

Оцінкою було встановлено, що актив знаходиться в задовільному стані і може використовуватися, зокрема, як плавуче зерносховище для перевалки та зберігання сухих вантажів. Його оцінили в майже 109 млн гривень.

Наступним етапом управління активом буде оголошення відкритого конкурсу на Прозорро для обрання управителя цього активу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Марина Кухар
    Марина Кухар
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Ганна Вронська
    Ганна Вронська
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Ігор Олендер
    Ігор Олендер
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді