Мінсоцполітики приєдналося до Європейської соціальної мережі — що це дасть

12:16, 8 жовтня 2024
У Мінсоцполітики заявили, що цей крок дозволить швидше імплементувати реформи в соціальній сфері.
Мінсоцполітики приєдналося до Європейської соціальної мережі — що це дасть
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство соціальної політики повідомило, що приєдналося до Європейської соціальної мережі (ESN) - організації, що реалізує програми для покращення життя осіб з інвалідністю, дітей та молоді.

У відомстві зазначають, що ця співпраця відкриє доступ до практик та інновацій європейських країн, що дозволить підвищити ефективність і якість надання соціальних послуг в Україні, а також дозволить швидше імплементувати реформи в соціальній сфері.

«Ми стаємо частиною масштабної європейської мережі, де інновації, обмін досвідом і колективні рішення допомагають покращувати життя мільйонів громадян. У тісній співпраці з іншими учасниками ESN ми зможемо активніше реформувати українську соціальну систему відповідно до європейських стандартів.

Завдяки своєму унікальному досвіду у сфері цифровізації соціальних послуг, Україна може зробити значний внесок у розвиток європейської соціальної політики та впровадження сучасних технологій», — зазначив CDTO Мінсоцполітики Костянтин Кошеленко.

За словами генерального директора ESN Альфонсо Монтеро, Європа вітає Україну як повноправного учасника мережі та висловлює сподівання на плідну співпрацю. Це важливий крок для інтеграції України в європейську соціальну спільноту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області