Чи будуть осінні канікули в українських школярів у 2024 році

18:54, 10 жовтня 2024
Міносвіти дозволило школам самостійно визначати структуру і тривалість навчального тижня та канікул, враховуючи безпекові та погодні умови.
Чи будуть осінні канікули в українських школярів у 2024 році
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україні триває навчання у межах нового навчального року. Стало відомо, чи будуть осінні канікули у школах України у 2024 році.

Міністерство освіти і науки дозволило педагогічним радам шкіл погоджувати структуру і тривалість навчального тижня, навчального дня, занять, відпочинку між ними, форми організації освітнього процесу.

Тож у межах цього навчального року педагогічні ради шкіл можуть самостійно визначати дати канікул.

У МОН раніше погодили відповідні особливості організації навчального року в умовах війни. Зокрема, тепер педагогічні ради шкіл в Україні мають право самостійно погоджувати не лише дати канікул, а й визначати, чи відправляти учнів на відпочинок восени та навесні, чи організувати для них довший відпочинок взимку. При цьому на місцях мають враховувати безпекові та погодні умови у регіоні.

Загалом зимові канікули у школах України у межах цього навчального року запланували.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області