Японія готова інвестувати в українські перспективні проєкти

20:39, 10 жовтня 2024
Японія готова до співпраці у відновленні України.
Японія готова інвестувати в українські перспективні проєкти
Джерело фото: Telegram / Денис Шмигаль
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Японські інвестори зможуть зміцнити свої ділові зв'язки з українськими компаніями, вибираючи найбільш перспективні проєкти для інвестування та впроваджуючи нові підходи й технології. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після підписання меморандуму про співпрацю між Україною та Японією.

«Ці домовленості ми закріпили за підсумками зустрічі з головою Японської організації зовнішньої торгівлі (JETRO) Норіхіко Ішігурою, представниками Міністерства економіки, торгівлі й промисловості Японії та японськими компаніями», - зазначив Шмигаль.

Прем'єр-міністр також підкреслив, що на зустрічі обговорили пріоритети відновлення, зокрема в сфері енергетики. «Гуманітарне розмінування — ще один важливий напрямок співпраці, і Японія тут серед лідерів у допомозі», — додав він.

За словами Шмигаля, представники великих японських компаній висловили готовність брати участь у відновленні України та тісно співпрацювати з українським бізнесом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області