Полтавський окружний адмінсуд долучився до збору та надання гуманітарної допомоги, фото

20:36, 12 апреля 2022
Для Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні придбані ліки, перев’язувальні матеріали, засоби дезінфекції та гігієни, догляду за хворими та предмети побутового вжитку.
Полтавський окружний адмінсуд долучився до збору та надання гуманітарної допомоги, фото
Джерело фото: facebook.com/admpl.court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Судді Полтавського окружного адміністративного суду беруть активну участь у наданні гуманітарної допомоги полтавцям та мешканцям інших регіонів України. Про це йдеться у пресслужбі суду.

«Зокрема, для Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні придбані ліки, перев’язувальні матеріали, засоби дезінфекції та гігієни, догляду за хворими, предмети побутового вжитку тощо.

До Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради доставлене дитяче харчування для дітей до 1 року, інші товари для малечі, придбані коштом суддів.

Розсошанська гімназія Полтавської районної ради Полтавської області отримала від суддів гуманітарну допомогу для розподілу між сім’ями, у яких є діти віком старші 3 років.

Усього за березень поточного року сума коштів, перерахована суддями Полтавського окружного адміністративного суду на потреби Збройних Сил України та на інші витрати для протидії агресорові, склала більш як 1,5 млн грн.

Віримо у Перемогу, допомагаємо слабшим, зберігаємо спокій! Слава Україні!», — сказано у повідомленні.

Джерело фото: facebook.com/admpl.court.gov.ua 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва