Кабмін створив робочу групу щодо реформування оплати праці держслужбовців

11:01, 28 июня 2022
Групу очолили міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов та Голова Нацдержслуби Наталія Алюшина.
Кабмін створив робочу групу щодо реформування оплати праці держслужбовців
Джерело фото: kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів створив міжвідомчу робочу групу щодо реформування системи оплати праці державних службовців. Відповідне рішення закріплене постановою уряду №725 від 24 червня.

Згідно з документом робочу групу очолив міністр кабінету міністрів (наразі це Олег Немчинов).

Його заступниками стали заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України(Павло Полянський) та голова Нацагентства державної служби (Наталія Алюшина).

Також до складу групи увійшли представники Мінфіну, Мінекономіки, Мінцифри. За бажанням до неї можуть також долучитися представники Офісу президента, Апарату Верховної Ради, представники міжнародних організацій та зацікавлених підприємств, установ, організацій.

Серед завдань робочої групи підготовка рекомендацій та надання методичної допомоги щодо реформування системи оплати праці державних службовців та подання пропозицій стосовно реформування оплати праці на розгляд уряду.

Пропозиції та рекомендації Міжвідомчої робочої групи можуть бути реалізовані шляхом прийняття Кабінетом Міністрів України рішення, проект якого вносить орган виконавчої влади відповідно до своїх повноважень.

Як повідомляла «Судово-юридична газета» у Нацдержслужбі анонсували скорочення кількості держслужбовців та фонду заробітних плат.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді