Володимир Зеленський: США допомогають нам сильно, але недостатньо, щоб перемогти, відео

14:00, 8 июля 2022
Президент Зеленський налогосив на необхідності збільшити і прискорити допомогу Україні і назвав рішення не брати Україну у НАТО історично помилковим, відео.
Володимир Зеленський: США допомогають нам сильно, але недостатньо, щоб перемогти, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю телеканалу CNN розповів, чому необхідно якомога швидше нарощувати військову допомогу Україні, і чому рішення не приймати нашу державу до НАТО було історично помилковим.

«Президент Байден на чолі США є найбільшою допомогою, яка є у Президента Зеленського, у наших військових. І я йому за це вдячний.

Я вірю, вони розуміють те, що вони дають гроші, а ми віддаємо життя.

США нам допомогають. Сильно, але недостатньо, щоб перемогти. Але впевнений, що моя віра у це пришвидшить цю допомогу.

Ми хочемо збільшення цієї допомоги і її прискорення. Ми самі воємо за нашу землю, і не хочемо, щоб громадяни інших держав воювали.

І я звертаюся не лише до США, а до лідерів всього світу. Пришвидшення цього процесу збереже життя українців та допоможе повернути території», відмітив Володимир Зеленський.

«Світ багато всього робить, але можно було просто взяти Україну в НАТО. Рішення є завжди простіші. Деякі собі вигадали, що «якщо Україна буде у НАТО, Росія нападе». Ми не в НАТО, але Росія напала», - підкреслив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде