Керував автомобілем в нетверезому стані: суд ухвалив рішення щодо водія

11:30, 7 февраля 2019
Водієві призначено покарання у вигляді позбавлення водійських прав на рік та 10 200 гривень штрафу.
Керував автомобілем в нетверезому стані: суд ухвалив рішення щодо водія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ленінський районний суд м. Миколаєва позбавив водійських прав водія, що керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (частина перша статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Судом встановлено, що водій Ш. 15.12.2018 о 00:30 в м. Миколаєві керував транспортним засобом TATRA по вул. Нікольській, в районі будинку №23, з явними ознаками алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів, нестійка хода. Від проходження медичного огляду в установленому законом порядку на місці зупинки та в медичному закладі водій відмовився в присутності двох свідків. Своїми діями водій порушив вимоги п. 2.5 ПДР України.

Правопорушник в судовому засіданні факти, викладені в протоколі, підтвердив, просив розстрочити йому виплату штрафу в зв’язку з тяжким матеріальним становищем.

За наслідками розгляду матеріалів суд наклав на правопорушника адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 грн з позбавленням права  керування транспортними засобами строком на 1рік.

Зазначимо, що постанова ще не набрала законної сили.

Повний текст постанови міститься в ЄДРСР.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд виніс вирок винуватцю смертельної аварії в Ізяславі, який на момент трагедії перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва