Справа щодо оскарження Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах: є нові деталі

18:27, 26 декабря 2019
Одеський окружний адміністративний суд оголосив перерву.
Справа щодо оскарження Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеський окружний адміністративний суд розглядає справу №420/5128/19 за адміністративним позовом до Державної судової адміністрації України. Про це інформує прес-служба суду.

Позивач вимагає:

- визнати протиправними дії щодо видання наказу Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 №814 «Про затвердження Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України»;

- визнати нечинною для адміністративних судів Інструкцію з діловодства в місцевих та апеляційних судах, затверджену наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 №814;

- зобов’язати ДСА України протягом одного місяця видати новий наказ, яким затвердити окрему інструкцію з діловодства в адміністративних судах України після обговорення проекту, врахування пропозицій адміністративних судів щодо інструкції за участю позивача.

Під час підготовчого засідання суд оголосив перерву до 3 лютого 2020 року у зв'язку з тим, що у сторін не сплинули строки для подання заяв по суті справи.  

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у провадженні Одеського окружного адміністративного суду перебуває справа №420/5128/19 за адміністративним позовом Оксани Штокало до Державної судової адміністрації України про визнання протиправними дій, скасування наказу, зобов’язання вчинити певні дії, стягнення моральної шкоди в розмірі суми судового збору — 1921 грн. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва