В Окружному адмінсуді оскаржать рішення щодо переможців конкурсу на посади заступників директора ДБР

13:21, 30 января 2020
Справа розглядатиметься в порядку спрощеного позовного провадження.
В Окружному адмінсуді оскаржать рішення щодо переможців конкурсу на посади заступників директора ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В ОАСК оскаржують рішення Комісії щодо визначення переможців у конкурсі для призначення на посади першого заступника та заступників директора ДБР. Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва, повідомляє прес-служба суду.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення Конкурсної комісії Державного бюро розслідувань від 10 січня 2020 року про визначення переможців у конкурсі для призначення на посади першого заступника та заступників директора ДБР. Окрім цього, позивач просить суд зобов’язати Комісію допустити його до участі у зазначеному конкурсі.

Наразі суд відкрив провадження за даним адміністративним позовом. Розгляд справи здійснюватиметься в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, у якому позивач просить суд зобов’язати ДБР оголосити результати конкурсу за наслідками формування Ради громадського контролю при Державному бюро розслідувань.

Також ОАСК відкрив провадження у справі щодо неоголошення результатів та переможців конкурсу за наслідками формування складу Ради громадського контролю при ДБР.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області