На головних дорогах України планують масштабне будівництво: що відомо

12:44, 30 января 2020
29 січня оголосили міжнародний тендер на будівництво транспортних розв’язок.
На головних дорогах України планують масштабне будівництво: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Керівник Укравтодору Олександр Кубраков повідомив, що 29 січня був оголошений міжнародний тендер на будівництво транспортних розв’язок на автомобільних дорогах Київ — Чоп та Київ — Одеса. Відповідну інформацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

«У 2018 році «Укравтодор» вже оголошував закупівлю робіт на будівництво розв’язок на М-05 та М-06. В кінці 2018 тендер був скасований через відсутність рішення Київради щодо відведення земельних ділянок під розв’язки в Білогородці та Чайках. Саме через це ми зараз оголосили тендер не на 5 розв’язок, а на 3.

Для того, аби не зупинити проект повністю, «Укравтодор» провів переговори з ЄІБ та ЄБРР і розробив нову стратегію закупівель для поетапної реалізації будівництва. Стратегія була погоджена міжнародними партнерами і завдяки цьому сьогоднішній тендер став можливим.

У відкритому доступі є повна інформація про умови тендеру, ми запрошуємо до участі всіх підрядників. Пропозиції приймаються до 14:00 12 березня 2020 року.

Оскільки це спільний проект з ЄБРР, то процедура закупівлі відбуватиметься за правилами банку. Один з обов’язкових елементів — публічне розкриття тендерних пропозицій, яке також транслюватиметься онлайн.

Нещодавно перехрестя на М-05 в с.Чабани знову привернуло увагу ЗМІ та громадськості — саме там сталася жахлива аварія родини Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби. Ліві повороти та подібні перехрестя мають бути відсутні на дорогах з такою інтенсивністю руху.

По-перше — це питання безпеки, а потім вже — швидкості та заторів», — йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Укравтодор презентував план на 2020 рік щодо оновлення доріг.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду