ССО взяла під охорону першу судову установу поблизу лінії розмежування на Луганщині

20:26, 2 апреля 2020
У зв’язку з карантинними заходами взяття під охорону співробітниками ССО Попаснянського районного суду відбулося без зайвих урочистостей.
ССО взяла під охорону першу судову установу поблизу лінії розмежування на Луганщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 2 квітня, напередодні своєї першої річниці з дня заснування, Служба судової охорони взяла під охорону Попаснянський районний суд Луганської області, передає прес-служба ССО.

Зазначається, що це перша судова установа Луганщини, яка перейшла під охорону новоствореного Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області.

«Ми виконали своє зобов’язання щодо якнайшвидшого запуску роботи Служби судової охорони в Луганській області. Насамперед ми беремо під свою охорону судові установи, розташовані поблизу лінії розмежування: на черзі взяття під охорону Міловського районного суду Луганщини», – зазначив Голова Служби судової охорони Валерій Бондар.

Він також додав, що карантинні заходи, пов’язані з епідемією коронавірусу, значно вплинули на темпи взяття під охорону об’єктів судової влади, особливо в Луганській і Донецькій областях.

«Попри це, взяття судових установ у Луганській і Донецькій областях під нашу надійну охорону для Служби є пріоритетним», – підкреслив Валерій Бондар.

У зв’язку з карантинними заходами взяття під охорону співробітниками Служби судової охорони Попаснянського районного суду відбулося без зайвих урочистостей.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов провів інструктаж співробітників, які заступили на службу з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі. Він звернув увагу підлеглих на необхідність ввічливого ставлення до працівників і відвідувачів суду, а також на дотримання заходів безпеки під час карантину, зокрема здійснення температурного скринінгу, недопущення до суду осіб із наявними ознаками ГРВІ.

Полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов вручив голові суду Анжеліці Архипенко символічний знак Служби на підтвердження того, що відтепер судді, працівники апарату суду та усі учасники судового процесу перебуватимуть у повній безпеці.

За доброю традицією Служби судової охорони усім працівницям суду співробітники Служби подарували квіти.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Теребовлянський райсуд Тернопільської області.

Також взято під охорону Московський районний суд Харкова.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси