Хмельницький апеляційний суд тимчасово припинив відправлення поштової кореспонденції

10:33, 5 августа 2020
Отримати процесуальні документи можна електронною поштою або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію.
Хмельницький апеляційний суд тимчасово припинив відправлення поштової кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Хмельницький апеляційний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та/або оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

Пресслужба суду зазначає, що отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Дніпровський райсуд Києва повідомив про тимчасове припинення відправлення кореспонденції.

Також Виноградівський районний суд Закарпатської області припинив відправлення поштової кореспонденції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва