Высшая квалифкомиссия рассмотрит вопрос об открытии дисциплинарных дел

09:00, 28 сентября 2016
Высшая квалифкомиссия рассмотрит вопрос об открытии дисциплинарных дел или отказ в их открытии в отношении 22 судей.
Высшая квалифкомиссия рассмотрит вопрос об открытии дисциплинарных дел
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ВККС рассмотрит вопрос об открытии дисциплинарных дел или отказе в их открытии в отношении судей.

Сегодня, 28 сентября 2016 года, в 09:00, состоится заседание Высшей квалификационной комиссии судей Украины.

Об этом сообщает пресс-служба ВККС.

Высшая квалифкомиссия рассмотрит вопрос об открытии дисциплинарных дел или отказ в их открытии в отношении следующих судей:

  • За зверненням голови Луганського окружного адміністративного суду Чиркіна С.М. стосовно суддів Луганського окружного адміністративного суду Тріфанової Світлани Сабіржавівни, Островської Олени Петрівни, Каюди Андрія Миколайовича, Качуріної Людмили Сагібатдалівни, Кравцової Наталії Валеріївни, Лагутіна Антона Анатолійовича, Солоніченко Оксани Вікторівни, Твердохліба Романа Сергійовича, Ушакова Тараса Сергійовича, Цицюри Ольги Олександрівни, Ципко Олени Валентинівни.
  • За зверненнями Шуменкова П.О. стосовно судді Малинівського районного суду міста Одеси Роїка Дмитра Ярославовича.
  • За зверненнями Макоцея С.Г. стосовно судді Кам’янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області Кузняк-Годлевської Елеонори Віталіївни та судді апеляційного суду Хмельницької області Козачка Сергія Віталійовича.
  • За зверненням Ягунової М.О. стосовно суддів Ленінського районного суду міста Запоріжжя Козлової Наталії Юріївни, Лихосенко Маргарити Олександрівни (Постановою Верховної Ради України від 08.09.2016 № 1515-VIII «Про звільнення суддів» звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку), Махібороди Ніни Олександрівни (Постановою Верховної Ради України від 08 .09.2016 № 1515-VIII «Про звільнення суддів» звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку).
  • За зверненням Салімової А.А. стосовно суддів апеляційного суду Чернівецької області Винту Юрія Михайловича (Постановою Верховної Ради України від 08.09.2016 № 1515-VIII «Про звільнення суддів» звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку), Савчук Марії Володимирівни (Постановою Верховної Ради України від 08 .09.2016 № 1515-VIII «Про звільнення суддів» звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку), Половінкіної Наталії Юріївни.
  • За зверненням голови Херсонського окружного адміністративного суду Попова В.Ф. стосовно судді Херсонського окружного адміністративного суду Дубровіної Валентини Анатоліївни.
  • За зверненнями народного депутата України Пресмана О.С. стосовно судді Приморського районного суду міста Одеси Каплі Олексія Івановича.
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва