Катастрофа СУ-27 на Вінничині: з'явилися нові подробиці

22:50, 17 октября 2018
Допити свідків тривають.
Катастрофа СУ-27 на Вінничині: з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Військова прокуратура 16 жовтня 2018 року у зв’язку з падінням військового винищувача Су-27УБ неподалік селища Уланів Хмільницького району, в наслідок якого загинуло двоє пілотів, забезпечила місце трагедії охороною. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«З метою встановлення причин трагедії група військових прокурорів Вінницького гарнізону, очолювана військовим прокурором гарнізону, продовжує огляд місця трагедії разом із представниками експертної комісії Міністерства оборони України та фахівцями авіаційно-технічної лабораторії», - сказано у повідомленні.

На даний час на аеродромах в Миргороді і Староконстантинові вилучено льотну документацію та документи на літак. Наразі тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю тощо.

Крім того, у прокуратурі нагадали, що 16.10.18 військовою прокуратурою Вінницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що з'явилися відео з місця трагедії. У катастрофі винищувача Су-27УБ, яка сталася у Вінницькій області 16 жовтня, загинув начальник авіації повітряного командування «Схід» ПС ЗСУ полковник Іван Петренко.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва