Падіння винищувача Су-27 під Вінницею: з'явилися відео з місця трагедії

10:06, 17 октября 2018
Керівництвом навчання «Чисте небо – 2018» вирішило продовжити польоти усіх видів авіатехніки.
Падіння винищувача Су-27 під Вінницею: з'явилися відео з місця трагедії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У катастрофі винищувача Су-27УБ, яка сталася у Вінницькій області 16 жовтня, загинув начальник авіації повітряного командування "Схід" ПС ЗСУ полковник Іван Петренко, повідомляє прес-центр командування Повітряних сил ЗСУ.

Як зазначається, уся авіаційна техніка, яка залучається до навчань "Чисте небо - 2018", відповідає усім технічним вимогам і пройшла відповідні допускні процедури.

Нагадаємо, що літак розбився 16 жовтня близько 17 години у полі поблизу селища Уланів. Тіла льотчиків знайдені, командиром екіпажу був полковник Петренко Іван Миколайович, заступник командира з авіації — начальник авіації повітряного командування “Схід” Повітряних сил Збройних сил України. Підготовлений до ведення бойових дій в якості інструктора в повному обсязі курсу бойової підготовки вдень і вночі в складних метеоумовах.

Також наголошується, що винищувач Су-27УБ з бортовим номером 70 належав 831 бригаді тактичної авіації з Миргорода Полтавської області.

Жертв серед мирного населення немає. За словами очевидців, пілоти відводили винищувач від житлових будинків, коли він почав втрачати висоту.

Спільне керівництво навчання «Чисте небо – 2018» вирішило продовжити польоти усіх видів авіатехніки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Північноатлантичний альянс проведе масштабні військові навчання на території Норвегії недалеко від кордону з Російською Федерацією. Про відповідні плани заявив головнокомандувач Об'єднаних сил Альянсу в Європі генерал Кертіс Скапаротті.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва