Активізувалася робота ворожих снайперів: військові ООС зазнали втрат

09:40, 17 октября 2018
Від початку вже нової доби загарбники двічі гатили по позиціях Об'єднаних сил.
Активізувалася робота ворожих снайперів: військові ООС зазнали втрат
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Протягом минулої доби, 16 жовтня, російські окупанти 19 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, з них тричі — із озброєння, забороненого Мінськими угодами. Як звітує прес-центр ООС, під час бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один отримав поранення.

Противник вів прицільний вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також активізувалася робота ворожих снайперів.

Російські війська здійснювали обстріли в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

На опорні пункти ЗСУ поблизу Луганського противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, а також озброєння БМП. Позиції біля Водяного ворог обстрілював з мінометів 82-го калібру. А в Мар'їнці та Березовому по захисниках вели вогонь снайпери.

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів було знищено та ще двох поранено.

Від початку вже нової доби загарбники двічі гатили по позиціях Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку неподалік від Гнутового та Лебединського з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, як бойовики на Донбасі атакували ВСУ: один військовий загинув, є поранені.

Також нагадаємо, як ВСУ на Донбасі відбили атаку ворога. 15 жовтня о 6 годині ранку противник вів активні штурмові дії. У районі населеного пункту Авдіївка наші захисники успішно відбили атаку ворога. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил в бою не допущено.

"Дві групи окупантів, повністю впевнені, що приховано висуваються до позицій наших військ, підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося ", — йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді