Небезпечну банду зловмисників судитимуть на Кіровоградщині

08:30, 30 октября 2018
Організована злочинна група завдала збитків потерпілим на загальну суму майже 100 тисяч гривень.
Небезпечну банду зловмисників судитимуть на Кіровоградщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно організованої злочинної групи крадіїв, які діяли на території м. Кропивницький. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

В рамках досудового розслідування встановлено, що організована група в складі чотирьох осіб, впродовж липня 2018 року на території обласного центру вчинила 4 епізоди викрадень майна громадян. Унаслідок такої злочинної діяльності потерпілим завдано збитків на загальну суму понад 99 тис грн.
Обвинувальні акти відносно учасників організованої злочинної групи за ч.3, ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті.

Остаточну оцінку діям обвинувачених надасть суд.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про небезпечну банду, затриману на Волині. Співробітники СБУ затримали банду, яка видавала себе за Нацгвардію. Зловмисники спеціалізувались на скоєнні розбоїв, грабежів і здирництва коштів у населення в різних регіонах країни. При цьому вони використовували форму з розпізнавальними знаками Нацгвардії України.

Також ми писали про небезпечну банду, що напала на жінку в центрі Харкова. Група зловмисників спочатку зачинила у під'їзді 16-річного підлітка, а потім вони ж побили 30-річну жінку. За даними правоохоронців, у жінки закрита черепно-мозкова травма і забої.

Ще раніше ми повідомляли, що в Харкові шахраї представляються працівниками фіскальної служби щоб видурити гроші у бізнесменів. За даними ДФС, в Харківській області почастішали випадки шахрайства з боку невідомих, які, представляючись працівниками фіскальних органів, відвідують підприємства з метою нібито провести перевірку з питань легалізації праці та заробітньої плати.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області