У Господарському суді Харківської області підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка

13:54, 1 ноября 2018
У конкурсі взяли участь діти віком від 9 до 15 років.
У Господарському суді Харківської області підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Господарським судом Харківської області було оголошено конкурс дитячого малюнку серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з інвалідністю, які проживають та навчаються в Харківській області. У конкурсі взяли участь діти віком від 9 до 15 років. Суд надав можливість реалізувати дітям свої творчі здібності та таланти, запропонувавши їм виконати роботи за тематикою: «Феміда», «Захисник України» або «Суд очима дитини».

Протягом місяця школярі створювали конкурсні роботи, передаючи власне розуміння суду, закону та любові до Батьківщини. Кожен малюнок вийшов яскравим і неповторним, відрізнявся оригінальністю, високою майстерністю та творчим підходом. Членам журі, яке складалося з керівництва суду, було дуже важко визначити переможців. Організатори вирішили, що жодна дитина не повинна залишитися без уваги. Конкурсантів запросили до зали суду для урочистого нагородження переможців творчих змагань.

У віковій категорії від 11 до 15 років I місце зайняла Анастасія Мартиненко з роботою «Повертайся живим», II місце зайняла Сніжана Строєва з роботою «Феміда цінніша за золото», ІІІ місце — Ксенія Погоріла з роботою «Феміда. Добро і зло».

У віковій категорії від 7 до 10 років I місце зайняла Ельвіра Шемберко з роботою «Сон про мого тата», II місце — Анастасія Уханьова з роботою «Мій тато — захисник», ІІІ місце — Наталя Богданова з роботою «Непідкупна Феміда».

Організатором конкурсу відзначено роботу Іллі Скляренка «Мій брат — воїн».

У категорії «Глядацькі симпатії» за результатами онлайн-голосування перемогла Ельвіра Шемберко, робота «Сон про мого тата».

Офіційну церемонію нагородження провів голова Господарського суду Харківської області Віталій Усатий. Він подякував усім юним учасникам за ініціативу та творчий підхід. Побажав маленьким художникам зростати здоровими, сильними, розумними, гідними громадянами своєї країни та нагородив подарунками та дипломами.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду