Зі зброєю відібрали два вантажні автомобілі: на Закарпатті бандити напали на підприємця

08:45, 10 февраля 2019
Даний злочин поліція розкрила за «гарячими слідами».
Зі зброєю відібрали два вантажні автомобілі: на Закарпатті бандити напали на підприємця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 лютого в Іршавське відділення поліції звернувся із заявою житель Іршавщини, приватний підприємець. Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Заявник повідомив про те, що близько 08:00 ранку група невідомих, перебуваючи на АЗС в селі Білки Іршавського району, погрожуючи пістолетом, заволоділи двома його вантажними автомобілями марки «ЗІЛ», завантаженими деревиною.

Нападники змусили водіїв відігнати машини на територію колишнього колгоспу, де зачинили в ангарі. Також невідомі відібрали грошові кошти в сумі 400 гривень від одного з водіїв.

Даний злочин поліція розкрила за «гарячими слідами». Працівники карного розшуку Іршавського відділення поліції, разом із колегами з обласного управління карного розшуку та бійцями спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР» та роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області, за підозрою в скоєнні розбійного нападу затримали чотирьох осіб. Це 31-річний житель села Арданово, 30-річний житель села Дешковиця, 35-річний та 29-річний жителі села Білки Іршавського району.

Один із фігурантів справи – раніше судимий, ще двоє перебувають під слідством за скоєння злочинів. Усі четверо належать до одного з громадських об’єднань області.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальні провадження за ст.187 (Розбій), ст.289 (Незаконне заволодіння транспортними засобами), ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Фігурантів кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України й взято під варту. Слідство у справі триває.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за результатами належного процесуального керівництва прокуратури міста Києва та ГПУ завершено досудове слідство та направлено до суду обвинувальний акт відносно поліцейського, який із застосуванням ножа вчинив зухвалий розбійний напад на 12-річну дівчинку.

Також ми повідомляли, що в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва