Неадекват у Львові стріляв по дитячому майданчику

08:15, 5 мая 2019
На місці події правоохоронці виявили гільзи з зеленими наконечниками.
Неадекват у Львові стріляв по дитячому майданчику
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львові 3 травня чоловік обстріляв дитячий майданчик. Сталося це за адресою пр. Червоної калини 103-36 з дев’ятиповерхового будинку, з вікна балкону, мешканець цієї квартири здійснював постріли повідомляє Варта 1.

"З балкону 9-го поверху було здійснено близько трьох пострілів. На місці події правоохоронці виявили гільзи з зеленими наконечниками. На даний момент присутні правоохоронні органи уже в квартирі. Зроблено огляд. З квартири вилучено зброю, з якої стріляли, а також ніж. На щастя на вулиці на момент пострілів нікого не було і ніхто не постраждав".

За словами сусідів, чоловік досить неблагонадійний. Вони часто скаржилися на асоціальну поведінку 38-річного мешканця.

"Кажуть, він часто зловживає алкоголем і це вже не поодинокий випадок інцидентів за його участі. Відзначають навіть, що стріляє вже не вперше – на Новий рік також стріляв".

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Харків сколихнула нова стрілянина. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої один з них застосував пристрій для відстрілу гумових куль.

Також ми писали, що поліцейські розстріляли автомобіль на Черкащині. Копи здійснили постріл по колесах автомобіля. Після переслідування вони затримали водія автомобіля «Рено», який порушував правила дорожнього руху.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді