Побили, а тіло закопали: у справі про вбивство хлопця під Львовом є подробиці

23:05, 14 мая 2019
Троє однолітків жорстоко побили хлопця в підвалі будинку, нібито за борг, а потім закопали на городі.
Побили, а тіло закопали: у справі про вбивство хлопця під Львовом є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львівській області вбили 17-річного підлітка Павла Арсентьєва. Про це повідомляє журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці в Facebook.

Вказано, що тіло хлопця поліція знайшла 24 квітня в місті Жовква на подвір'ї його товариша. Троє однолітків жорстоко побили його в підвалі будинку, нібито за борг, а потім закопали на городі. Фото замученого підлітка один з підозрюваних скинув знайомій, яка і звернулася до правоохоронців.

Журналістка зазначила, що всіх здивував факт того, що тіло пролежало в землі на той момент вже 12 днів, а родичі не шукали зниклого хлопця. «Тому ми, а нас було 5 журналістів з різних телеканалів, задавали питання мамі і сестрі вбитого з приводу того, чому не шукали хлопця і як шукали. І кожному з нас вони відповідали щось різне... Це з'ясувалося потім, коли ми, намагаючись зрозуміти ті неоднозначні сумбурні відповіді, почали між собою їх обговорювати»,  написала Вікторія.

Також вона уточнила, що працівників ЗМІ дуже здивували неправдиві відповіді матері убитого Ганни Арсентьєвої. Вона прийшла на програму «Один за всіх» на телеканалі СТБ. Там жінка розповіла, що прийшла в поліцію з проханням знайти сина, який вже 3 дні не з'являвся вдома. Однак правоохоронці, за її словами, відповіли, що нічим не можуть допомогти. В. Балицька підкреслила, що це була брехня. Г. Арсентьєва і сестра убитого Павла Марія Демос заплуталися в датах, коли зверталися в поліцію для пошуків Павла. В озвучували озвучували різні причини, чому не зробили цього раніше.

Пізніше журналісти дізналися у начальника Жовковського відділення поліції Андрія Коцура, що ніхто з родичів з моменту знаходження тіла в поліцію не звертався. Правоохоронці відправили за ними авто, щоб упізнати труп. «Найстрашніше, що нам усім сестра розповідала, що брата забрали з дому троє хлопців у неї на очах. Їй сказали, що забирають його за борг. Більше того, сестрі дзвонив її вже напівживий брат і просив допомоги»,  написала журналістка. За її словами, сестра зазначила, що Павло говорив їй, що його сильно б'ють через борг. За припущенням Вікторії, Павла убили за згодою родичів, які сиділи в будинку, коли його катували. І їхня провина в тому, що вони не пішли в поліцію. Якби мати чи сестра звернулися в правоохоронні органи, хлопець, можливо, залишився б живий.

«Тих родичів треба залучати до кримінального провадження як співучасників»,  заявила журналістка і опублікувала відеоінтерв'ю з сестрою вбитого Павла.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Києвом у селі Калинівка Васильківського району стався замах на вбивство: під час застілля між чоловіками спалахнув конфлікт, який мало не закінчився фатально для господаря будинку. Зловмисник кухонним ножем порізав товаришу горло, а коли усвідомив, що накоїв, вирішив утекти з місця злочину.

Крім того, ми повідомляли, що у селі Мачулища Сумської області чоловік до смерті побив свою дружину молотком. Усвідомивши, що накоїв, чоловік побіг до сусідів і розповів їм, що сталося. Поки сусіди викликали поліцію, підозрюваний повернувся в будинок, де намагався покінчити життя самогубством, порізавши собі шию.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді