Олег Сенцов втратив віру в те, що Росії потрібен мир

15:33, 10 сентября 2019
Сенцов зауважив, що з приходом нової влади у Росії є шанс перезавантажити відносини з Україною, проте він не вірить, що РФ хоче миру.
Олег Сенцов втратив віру в те, що Росії потрібен мир
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колишній політв’язень російської тюрми, українець Олег Сенцов вважає, що з Росією варто домовлятися, але не вірить, що вона прагне миру. Про це Сенцов заявив на прес-конференції, яку він провів спільно з Олександром Кольченком.

«Зараз з приходом нової влади у Росії є шанс відносини (з Україною — ред.) перезавантажити. Президент Зеленський також робить кроки назустріч. Я бачу, що він щиро хоче цей конфлікт вирішити без втрати інтересів. І це правильно. Сто років переговорів краще, ніж один день війни.

Стосовно того, чи хоче Росія миру, — скільки б вовк не вбирався в овечу шкуру, зуби у нього постійно на місці, не переживайте. Не вірте в це. Я не вірю», — наголосив Сенцов.

Варто зазначити, що 7 вересня відбувся масштабний обмін полоненими: Росія передала Україні 35 бранців. Україна, натомість, також видала РФ 35 осіб.

На Батьківщину прибули 24 військовополонених моряки та 11 політв’язнів, серед яких і був Олег Сенцов, який провів у російському полоні понад 5 років.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Сенцов і Кольченко будуть свідчити в прокуратурі Криму.

Крім того, ми писали, що Зеленський був готовий обміняти Вишинського на Сенцова

Також відомо, що Сенцов і Кольченко дали першу прес-конференцію після визволення з російського полону.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде