До ВАКС передали справу екс-посадовців, які провертали оборудки з паливом для оборонки

11:11, 8 октября 2019
Зловмисники організували підвищення цін на нафтопродукти, внаслідок чого державі заподіяно збитків на суму 58 126 559,92 грн
До ВАКС передали справу екс-посадовців, які провертали оборудки з паливом для оборонки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом розтрати бюджетних коштів в особливо великому розмірі під час закупівлі палива для Міністерства оборони України на загальну суму понад 58 млн грн. Про це повідомляє прес-служба САП.

Відомо, що обвинувачені — екс-заступник Міністра оборони України, директор та працівник відділу Департаменту державних у вчинені злочину закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони, службовець Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони.

Розслідуванням, яке проводили детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП, встановлено, що вищевказані особи у 2016 році без передбачених законом підстав, шляхом підготовки та підписання додаткових угод до договорів поставки паливно-мастильних матеріалів для потреб Міноборони, організували підвищення цін на нафтопродукти, внаслідок чого державі заподіяно збитки на суму 58 126 559,92 грн.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що до ВАКС скеровано справу стосовно екс-директора Укртелефільму.

Також ми писали, що САП скерувала до ВАКС справу екс-посадовця.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва