Булінг у київській школі: вчителя притягнули до відповідальності

08:30, 15 декабря 2019
На жінку склали адмінпротоколи.
Булінг у київській школі: вчителя притягнули до відповідальності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київські поліцейські склали 3 адмінпротоколи на вчителя однієї з шкіл Подільського району столиці через булінг. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зазначається, що до правоохоронців звернулись батьки учнів загальноосвітньої школи, що розташована в Подільському районі, з повідомленням про жорстоке поводження до дітей з боку вчителя, яке відобразилось в цькуванні, безпідставних звинувачень та приниженню особистості школярів. 

«Працівники сектору ювенальної превенції встановили, що вчитель впродовж декількох днів двічі під час уроку кричала та ображала школярку, через що остання була змушена звернутись до медичного пункту у зв’язку з погіршенням самопочуття. Окрім цього, факт психологічного тиску відбувся ще по відношенню до двох дітей», —  йдеться в повідомленні.

Факт булінгу підтвердило і керівництво школи та додало, що педагог схильна до агресивних дій, використовує нецензурні вислови стосовно колег, батьків та дітей. 

«Правоохоронці склали два адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та один за ст. 173-4 (Булінг учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення, та направили їх  для прийняття рішення до Подільського суду міста Києва», — зазначили в поліції.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що суд виніс рішення у справі щодо булінгу вчителя.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки