Справи Майдану: у ДБР призначили нового керівника відділу

08:57, 3 января 2020
Новопризначеним керівником відділу став Олександр Буряк – колишній заступник голови ДБР.
Справи Майдану: у ДБР призначили нового керівника відділу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Керівником відділу з розслідування справ Майдану у Державному бюро розслідувань призначено Олександра Буряка. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Зазначається, що перед цим Олександр Буряк обіймав посаду заступника директора ДБР. Він відповідав за роботу оперативних підрозділів та займався їх укомплектуванням.

«Завершення розслідування справ Майдану – одне з найвідповідальніших завдань, яке зараз стоїть перед Державним бюро розслідувань. Це складний напрям роботи, де потрібне не лише бажання, а й значний досвід роботи у слідстві. Керівництво Державного бюро розслідувань це добре розуміє, тому доручили цю відповідальну роботу мені. Наразі триває переведення слідчих та прокурорів з Генеральної прокуратури України до нашого відділу, як це передбачено змінами до Закону України «Про Державне бюро розслідувань», – зауважив новопризначений керівник відділу.

Додамо, Олександр Буряк народився 29 квітня 1976 року в місті Мукачевe Закарпатської області. Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого в м. Харкові, спеціальність «правознавство». Працював прокурором та слідчим в особливо важливих справах у київській прокуратурі, старшим слідчим в особливо важливих справах відділу з розслідування корупційних злочинів Головного управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами. З 2015 року - заступник прокурора м. Києва.  27 листопада 2017 року призначений на посаду заступника директора Державного бюро розслідувань.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, які завдання вирішуватиме в ДБР Ірина Венедіктова.

Додамо, 28 грудня Київський апеляційний суд розглядав питання про зміну запобіжного заходу для п'яти колишніх «беркутівців», яких звинувачують у розстрілах на Інститутській під час подій Майдану.

 

 

 

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду