Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків: що слід знати

19:28, 19 марта 2020
Українці зможуть повертати залізничні квитки протягом 90 днів для внутрішнього сполучення та 180 днів — для міжнародного.
Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків: що слід знати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Укрзалізниця продовжила терміни повернення квитків у зв'язку зі скасуванням залізничного сполучення. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Так, замість одного місяця (за стандартною процедурою) повернення здійснюватиметься протягом 90 днів для внутрішнього сполучення та 180 днів - для міжнародного. При цьому звернення пасажирів в каси для погашення квитків не обов'язково.

«Підставою для повернення коштів буде оригінал проїзного документа як з відміткою, так і без відмітки. Квитки, придбані через інтернет, повертаються за чинною процедурою через онлайн-сервіси. У разі, якщо кошти будуть повернуті за вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернуто пасажиру на карту окремим платежем», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що міністр інфраструктури України та Укрзалізниця працюють над поверненням громадян.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва