Кабмін розглянув зміни до Бюджетного кодексу

14:30, 6 мая 2020
Пропонується визначити, що до доходів бюджету не належать надходження у вигляді майна бюджетної установи в натуральній формі, придбаного за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.
Кабмін розглянув зміни до Бюджетного кодексу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд розглянув проект закону Про внесення змін до Бюджетного кодексу України у звʼязку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування». Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

Пропонується забезпечити для платника податків своєчасне перерахування Казначейством помилково та/або надміру сплачених до державного та місцевих бюджетів коштів між видами доходів і бюджетів за висновком контролюючого органу, поданим на дату формування реєстру платежів з єдиного рахунку у розрізі окремого платника у складі зведеного реєстру платежів з єдиного рахунку згідно з Податковим кодексом України.

Крім цього пропонується визначити, що до доходів бюджету не належать надходження у вигляді майна бюджетної установи в натуральній формі (активи), придбаного за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів, отриманих органами державної влади тощо, які відповідно до законодавства виконують функції з управління об'єктами державної або комунальної власності, в межах відповідного бюджету.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ закликає Верховну Раду внести зміни до бюджету.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України