Затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі – Офіс Генпрокурора

16:40, 26 февраля 2021
Затриманий регулярно збував матеріали на форумах у мережі «DarkNet».
Затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі  – Офіс Генпрокурора
Джерело фото: persha.kr
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чоловіка, який неодноразово гвалтував 9-річну дівчинку своєї співмешканки та збував матеріали на форумах у мережі «DarkNet», затримано та повідомлено про підозру. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

«За даними слідства, підозрюваний неодноразово ґвалтував 9-річну дитину своєї співмешканки та виготовляв зображення порнографічного характеру за участі цієї малолітньої дівчинки. У подальшому цей матеріал чоловік зберігав та збував на форумах мережі «DarkNet». Експертизою встановлено, що фото та відеоконтент містить зображення відвертої сексуальної поведінки та є дитячою порнографією», - передають у пресслужбі.

Повідомляється, що під час обшуку на комп’ютері підозрюваного було виявлено порно-контент за участі дитини, її фото та відео гвалтування.

Наразі чоловіка затримано та повідомлено про підозру за фактами зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, а також виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, примушування неповнолітньої до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп’ютерних програм порнографічного характеру (ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 301 КК України).

«Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави», - відмічають в офісі Генпрокурора.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала про домашнє насильство: до яких осіб не може бути видано обмежувальний припис.

Також ми повідомляли, що у Мін’юсті розповіли про зростання кількості звернень щодо домашнього насильства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України