Суд не розглядатиме позов Анджеліни Джолі проти Бреда Пітта — ЗМІ

00:00, 22 серпня 2022
Справа стосується скандалу на приватному літаку.
Суд не розглядатиме позов Анджеліни Джолі проти Бреда Пітта — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У США суд не розглядатиме новий позов голлівудської акторки Анджеліни Джолі проти її ексчоловіка Бреда Пітта. Про це стверджує видання Page Six.

Справа стосується скандалу на приватному літаку, який стався у 2016 році. Тоді 58-річний актор кричав на свою тоді ще дружину та вдарив її. Акторка навіть надала фотодокази інциденту.

Як стверджує джерело видання, з великою ймовірністю суд навіть не стане розглядати новий позов 47-річної акторки, оскільки минулого разу присяжні ретельно вивчили всю надану суду інформацію і не знайшли доказів, які свідчили би про провину колишнього чоловіка Анджеліни Джолі.

«Термін позовної давності минув, і вони бачили всю наявну інформацію. Тут немає нічого нового. Тоді вони розглянули всі звинувачення Анджеліни і не висували жодних звинувачень. ФБР ретельно розслідувало інцидент, шансів на те, що вони відновлять справу, немає. Це все узгоджена спроба очорнити Бреда», — зазначають джерела видання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України