Гендерно-нейтральний бог і одностатеві шлюби: Путін знову згадав тему ЛГБТ

12:49, 21 лютого 2023
Російський диктатор обурився, що західні священники вже благословляють одностатеві шлюби, і пообіцяв «захистити російських дітей від такої деградації».
Гендерно-нейтральний бог і одностатеві шлюби: Путін знову згадав тему ЛГБТ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Володимир Путін під час послання до Федеральних зборів 21 лютого торкнувся своєї "улюбленої" теми ЛГБТ. Він обурився, що західні священники вже благословляють одностатеві шлюби, і пообіцяв "захистити російських дітей від такої деградації".

Путін також заявив, що зараз на Заході всі "священні тексти піддаються сумніву". Зокрема, йому стало відомо, що англіканська церква планує "розглянути ідею гендерно нейтрального бога".

"Ну, що тут скажеш? Прости, Господи – не відають, що творять. Мільйони людей на Заході розуміють, що їх ведуть до справжньої духовної катастрофи. Еліти просто божеволіють, і це, схоже, не лікується. Але ми зобов'язані захистити наших дітей. І ми зробимо це – захистимо наших дітей від деградації та виродження", - сказав диктатор.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді