Apple представила iPhone 16 та iPhone 16 Plus – подробиці про новинки

21:47, 9 вересня 2024
Apple представила iPhone 16 з новими функціями відеозйомки і потужним чіпом A18.
Apple представила iPhone 16 та iPhone 16 Plus – подробиці про новинки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Apple представила нові моделі iPhone 16 на осінній презентації, включаючи інновації у відеозйомці та вдосконалення в апаратному забезпеченні. Про це повідомляє New Voice.

iPhone 16 отримав сенсорну кнопку-слайдер для управління режимами зйомки і можливість ставити відео на паузу під час запису. Новий чіп A18 забезпечує на 40% більшу швидкість у порівнянні з попередніми моделями. Базова версія iPhone 16 доступна в п’яти кольорах.

iPhone 16 Pro та Pro Max тепер доступні в новому кольорі «desert titanium» з діагоналями екранів 6,3 і 6,9 дюймів відповідно.

Окрім нових iPhone, Apple анонсувала нові Apple Watch Series 10, навушники AirPods 4, а також оновлені AirPods Max і AirPods Pro другого покоління. Новинки включають систему хмарного інтелекту Private Cloud Compute (PCC), яка дозволяє шукати відео та фото за описом у хмарному помічнику Siri, а також нову функцію Camera Control для отримання інформації про місця за фотографіями.

Основна та фронтальна камери iPhone 16 зберегли роздільність 48 і 12 Мп відповідно. Виробник обіцяє покращений звук завдяки вдосконаленій програмі машинного навчання, а чіп A18 дозволить запускати навіть складні ігри, такі як Assassin's Creed.

Ціни на нові iPhone починаються з $799 для iPhone 16 і $899 для iPhone 16 Plus у США.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Белоконна
    Інна Белоконна
    суддя Оболонського районного суду міста Києва
  • Валерій Саєнко
    Валерій Саєнко
    начальник управління Верховного Суду
  • Володимир Барчук
    Володимир Барчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду