У Парижі ввели потрійний тариф за паркування позашляховиків для гостей міста

21:37, 1 жовтня 2024
Водії позашляховиків у Парижі платитимуть 18 євро за годину паркування.
У Парижі ввели потрійний тариф за паркування позашляховиків для гостей міста
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З 1 жовтня водії позашляховиків, які відвідують Париж, зобов'язані сплачувати потрійний тариф за паркування своїх автомобілів. Як повідомляє Le Parisien, це рішення є частиною низки оновлень щодо організації дорожнього руху у французькій столиці.

Нововведення, яке отримало підтримку більше половини мешканців Парижа на референдумі, передбачає, що водії автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння вагою понад 1,6 тонни, а також електромобілів та гібридів вагою понад 2 тонни, сплачуватимуть 18 євро за годину паркування в центрі міста та 12 євро в інших округах столиці.

Таким чином, за шість годин паркування позашляховика в центральних районах Парижа водіям доведеться заплатити 225 євро, що значно більше, ніж попередні 75 євро.

Варто зазначити, що потрійний тариф стосується лише «гостей», які не мають постійних справ у Парижі. Для місцевих жителів, працівників столиці та осіб з інвалідністю передбачені окремі тарифи на паркування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області