В Україні звільнять від податків допомогу сім'ям поранених і загиблих військових

16:46, 15 серпня 2022
До загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податків не включатимуться доходи, виплачені благодійниками на користь членів сімей учасників бойових дій, які в ході захисту держави отримали поранення, контузії або інше ушкодження здоров’я.
В Україні звільнять від податків допомогу сім'ям поранених і загиблих військових
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Верховна Рада підтримала в цілому законопроект, яким пропонується звільнити від оподаткування благодійну допомогу сім'ям поранених і загиблих військовослужбовців.  Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко.

Згідно з документом, тепер в Україні до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податків не включатимуться доходи, виплачені благодійниками на користь членів сімей учасників бойових дій.

Також законопроект передбачає, що до списку членів сімей учасників бойових дій, які в ході захисту держави від російської агресії отримали поранення, контузії або інше ушкодження здоров'я, загинули в результаті поранення, контузії або каліцтв, віднесуть повнолітніх та усиновлених дітей учасників війни.

Нагадаємо, що сьогодні Рада схвалила закон, яким продовжила строк податкової амністії.

Також Рада ухвалила закон про «митний безвіз» з ЄС.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області