У Миколаєві волонтера підозрюють у розкраданні гумдопомоги

23:02, 15 серпня 2022
Місцевий волонтер зі своєю спільницею, підробивши документи, оформив на себе автомобіль швидкої допомоги, наданий Миколаївській обласній організації Червоного Хреста як благодійну допомогу від Польщі.
У Миколаєві волонтера підозрюють у розкраданні гумдопомоги
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Миколаєва за фактом незаконного використання гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку під час воєнного стану (ч.3 ст.201-2 КК України). Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, місцевий волонтер зі своєю спільницею – головою однієї з благодійних організацій Миколаєва, підробивши документи, оформив на себе автомобіль швидкої медичної допомоги, наданий Миколаївській обласній організації Червоного Хреста як благодійну допомогу від Республіки Польща. Надалі підозрювані планували реалізувати транспортний засіб, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває та здійснюється слідчими Нацполіції та співробітниками СБУ. Встановлюються всі обставини та причетні особи до незаконного використання гуманітарки.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду